Geboorte Intensive

€290.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/mirre-team/geboorte-intensive.html

Laat je missie en ziel op één lijn komen en opnieuw geboren worden! De Geboorte Intensive is een vervolg op de workshop Genezen van het Geboorteproces. Het blijkt dat veel incarnerende zielen nog voor de conceptie al in min of meerdere mate het contact met hun missie kwijt zijn. Dit kan van grote invloed op ons dagelijks leven zijn. Veel mensen weten niet echt wie ze zijn of wat ze hier komen doen en ook het ècht verbinden met de aarde is voor velen lastig.
Geboorte:

De invloed van incarnatie, conceptie, zwangerschap en geboorte op de rest van het leven is groot. Aan de geboorte kun je vaak al afleiden hoe het kind zich later gaat ontwikkelen. Vooral in periodes van stress, reageren we vaak vanuit oude ‘geboorte-boodschappen’.

Hiervoor heeft Mirre een speciale methode in het bad ontwikkeld om oude boodschappen en energieën los te kunnen laten en je weer in contact te brengen met je essentie en werkelijke doel hier op aarde.
Geboorte Intensive:

Tijdens de Geboorte Intensive maak je op diep niveau contact met jouw ziel en jouw missie. Dit doe je o.a. door een stukje channeling voor elkaar. Daarnaast komt er op zeer subtiele wijze een heling op het vrouwelijke en mannelijk deel in jezelf, wat bij de conceptie vaak al verstoord is. Tijdens de tweede dag vindt het badwerk plaats. Hierbij wordt zowel de vader als de moeder opgesteld. De focus ligt bij het badwerk op het geboorte geven van je missie, heling van mannelijke en vrouwelijke energie en het stevig neerzetten van je missie hier op aarde.

Gezien het karakter van deze workshop, is de Geboorte Intensive alleen geschikt voor mensen die al op een diepgaande manier aan zichzelf hebben gewerkt en meerdere keren hun geboorte in bad hebben herbeleefd.

Praktisch:

Er kunnen maximaal 15 deelnemers aan deze workshop mee doen.

De geboorte intensive wordt gehouden op 9 en 10 november 2015.

Berichten