Genezen van diepe trauma’s

€350.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/dancing-thunder/genezen-van-diepe-trauma-s.html

In de loop van zijn leven als traditioneel healer en sjamaan heeft Dancing Thunder unieke geneeswijzen geleerd en verricht. Al enige jaren geeft hij de kennis van het genezen van getraumatiseerde mensen door aan anderen.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die andere mensen helpt om hun trauma op te lossen. Specifiek voor alle genezers en therapeuten die vaak in aanraking komen met cliënten die vanwege diepe trauma’s blijven ’steken’ in hun proces wordt deze driedaagse aangeraden. Het is ook bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is.

De deelnemers van de vorige workshops waren zeer enthousiast over de kennis die Dancing Thunder geeft over deze zeer bijzondere manier van genezen. Hij leert je onder andere hoe je kunt reizen naar de kern van andermans trauma’s. Vanuit deze staat van compassie leer je vervolgens universele genezingen te doen.

Het is een absolute verrijking voor het werk van elke therapeut en/of healer. Je bent van harte welkom om deze unieke dagen te ervaren.

Dancing Thunder
Noord Amerikaans Opperhoofd

Dancing Thunder is als Grand Sachem van Susquehannock verbonden met de indianen van Noord Amerika. Hij is medicijnman, spiritueel leider en leraar. Al meer dan 30 jaar reist hij over de hele wereld om workshops te geven.

De bronnen van waaruit hij als Sjamaan werkt zijn de voorouders en de spirituele familie. Die energieën zijn niet te verstoren, ze zijn onaantastbaar. Van daaruit geeft hij eeuwenoude kennis en rituelen door. ‘Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven.’

Dancing Thunder onderwijst ons over de verschillende bewustzijnsniveaus: de staat van oplettendheid, dromen, visioenen en Sjamanistische reizen.

Berichten