Healingdriedaagse voor en door jongeren

€350.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/mirre-team/healingdriedaagse-voor-en-door-jongeren.html

Heal jezelf en anderen in deze prachtige driedaagse voor en door jongeren. Na een healing voel je meestal opgewekter en krachtiger en heb je vaak meer zin om dingen te doen. Het geven van healingen is enorm leuk en geeft je een voldaan en vrolijk gevoel.

In deze workshop leer je hoe je effectief kunt healen. Hoe kun je een ander helpen en tegelijkertijd zelf fit blijven? Wat is healing eigenlijk en wat kun je er wel en niet mee doen? Je leert verschillende vormen van healing, zoals het healen van familielijnen en het reinigen van een energieveld. Jullie als jongeren healen daarbij elkaar, zodat je je steeds beter gaat voelen.

In de driedaagse leer en doe je oa de volgende dingen:

Wat is healing?
En hoe doe je dat?
Wat voel ik van mijzelf en van anderen?
Afstemmen op een ander
Reinigen van je energieveld
Healen van familielijnen
Gebruik van trommel of andere instrumenten voor healing
Relaxen bij een kampvuur
Samen zijn met gelijkgestemden

Voor wie bedoeld

De workshop is voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar. Ook voor jongeren met een label (bijv. ADHD, autisme, PDD-NOS) is deze workshop zeer geschikt. Juist deze jongeren zijn zeer gevoelig en worden daardoor vaak niet goed begrepen. Zij zijn meestal door die gevoeligheid uitstekende healers en hebben zelf veel baat bij healing.
Ons team

De workshop wordt begeleid door een team van healers en jeugdbegeleiders die de problemen van jongeren kennen. Ze weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om begrepen en gesteund te worden door je omgeving.

Berichten