Helen van interne organen

€270.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/ahamkara/helen-van-interne-organen.html

De massage van de interne organen is een oude Russische helingmethode en vormt tegenwoordig een belangrijk deel van chiropractie en osteopathie. Bij deze techniek wordt het gehele gepijnigde gebied gemasseerd, zodat een invloed van buitenaf op de interne organen inwerkt. Tijdens deze unieke workshop brengt Ahamkara het lichamelijke en het spirituele helingwerk bij elkaar!

Deze behandeling staat ook bekend als viscerale therapie. De viscera, zijn de ingewanden van de mens. Deze worden voorzichtig bewogen bij viscerale therapie. Dit bevordert de weerstand en flexibiliteit van het weefsel en stimuleert de organen, en hun functies om weer beter samen te werken. De viscerale therapie kan ook preventief gebruikt worden. Het reactiveert plekken van spanning en verstopping die ziekte veroorzaken. Viscerale therapie wordt gebruikt om optimale gezondheid te bereiken en ziekte te voorkomen en te genezen.
Heling van de organen op mentaal en fysiek niveau

Deze unieke workshop is een combinatie van zowel lichamelijk als spiritueel heling werk. Ahamkara vertelt over viscerale therapie en de praktische werkwijzen hiervan. Er wordt in groepjes gewerkt om de massage technieken te oefenen. Daarnaast wordt er in de vorm van beweging, meditatie en rituelen, contact gelegd met het spirituele niveau van de organen om deze te ontspannen en de voorwaarden voor het beoefenen van viscerale therapie te leggen. Ahamkara zal ook healingsrituelen doen voor ieder individu op zowel het fysieke als spirituele niveau.

Dit is een unieke kans om deze combinatie van sjamanistische en fysieke heling te leren kennen en gelijktijdig toe te passen!

Ahamkara

Siberische Sjamaan

Ahamkara is een Siberische Sjamaan van de nieuwe tijd. Zijn lessen zijn vol van dynamiek en beweging. De wijsheid uit Altai wordt niet alleen verteld, maar ook meteen in de praktijk toegepast.

Ahamkara is opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië. Zijn overgrootmoeder nam Ahamkara mee naar de bossen, waar zij hem over helende kruiden en bessen leerde. Zij had de gave om te helen en veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft hij als kind van haar geleerd.

Hij is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassen, als de kinderen van nu speciaal.

Berichten