Het Lenormand Legpatronen Werkboek

€27.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieOost-vlaanderen
Landbelgie
Websitehttps://soulmediums.be/webshop/boeken/het-lenormand-legpatronen-werkboek-fabio-vinago/

‘Het Lenormand Legpatronen Werkboek’ is de nieuwe titel waarin bestsellerauteur Fabio Vinago de lezer op een heel eenvoudige wijze kennis laat maken met hedendaagse legmethoden uit de verborgen wereld van de Lenormandkaarten. Dit compleet werkboek is een absolute aanwinst voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de mystieke wereld van het kaartleggen. Ben je op zoek naar een begrijpbare handleiding die je hapklare tips en tricks bijbrengt? Een compleet handboek boordevol hedendaagse legpatronen die je direct in de praktijk kunt toepassen? Dan is het ‘Lenormand Legpatronen Werkboek’ gegarandeerd iets voor jou.

In dit doe-boek introduceert Fabio Vinago een ondubbelzinnig en duidelijk beeld over de verscheidene legmethoden, die zowel voor de beginnende, als de gevorderde kaartlegger toegankelijk zijn. Hij staat kort stil bij de basisbetekenissen van de 36 Lenormandkaarten die hij vervolgens onderverdeeld in zes levensthema’s. Per kaart tref je de sleutelwoorden, het medaillon, de persoonlijkheidskenmerken, relationele vraagstukken, werkgerelateerde items, financiële aangelegenheden en de omgekeerde kaartbetekenis.

Uniek aan dit boek is de ‘optelmethode’. Via dit legpatroon ga je de kaartnummers van de Lenormandkaarten bij elkaar optellen en breng je de uitkomst terug tot één getal. Verder werpt dit boek een licht op ‘de methode van het gesloten boek’ waar je een extra betekenis aan een kaartlezing toekent.

De methoden die in dit boek opgetekend zijn, stellen jou in staat om de legpatronen op een unieke en veelzijdige manier te interpreteren. Het is Fabio zijn bescheiden betrachting om deze krachtige duidingsinstrumenten te delen met iedereen die de mysteries van het leven wil ontsluieren.

Over de auteur

Fabio Vinago is niet alleen een ervaringsdeskundige op het gebied van kaartleggen, maar ook een gepassioneerd schrijver én grafisch ontwerper. Zelf heeft hij diverse kaartendecks ontworpen waaronder ‘Het Tweelingzielen Orakelspel’. Als nuchter persoon, met een gezonde dosis spiritualiteit laat hij jou in zijn gekende ‘recht voor de raap’ -stijl kennis maken met zijn zienswijzen.

Berichten