Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€285.00

Jeugd (vakantie) week

Jeugd (vakantie) week

Omschrijving

Kom naar de jeugdvakantieweek!

Wil je een leuke, relaxte vakantie? Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Kom dan naar de Jeugdvakantieweek op Mirre! Samen met andere jongeren ga je allemaal leuke dingen doen. Wat dacht je van het werken met paarden? Of lekker crossen in de bossen op de mountainbike? Leuke muziek maken, creatief bezig zijn en een spannende nachtwandeling!

Zit je met iets waar je tegen aan loopt of moeilijk vindt? Onze jeugdbegeleiders helpen je hier graag bij. Ze hebben veel ervaring in het begeleiden van jongeren en kijken samen met jou naar een oplossing.

We doen leuke oefeningen, maken een kampvuur, gaan broodjes of marshmallows roosteren en misschien wel een vuurritueel doen.
Lekker chillen tijdens een massage, schilderen of knutselen, een sauna pakken en heerlijk relaxen. Of juist actief een potje voetbal of een spannende nachtwandeling. Neem vooral je eigen muziek en muziekinstrument mee, dan maken we er een leuk feestje van!

Heb je ff geen zin in het programma? Geeft niets! Deze week draait om jou, genieten en ontspannen staan op de eerste plaats!

Ouders zijn welkom!

Wil je er als ouder ook een paar dagen tussenuit? Dan ben je van harte welkom!
Je doet niet mee aan het programma van de jeugd, maar kunt zelf je tijd indelen. De omgeving van Mirre is prachtig. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en relaxen.
Je overnacht in een apart gebouw, waar je samen met andere ouders kunt vertoeven.

Kom ook en laad jezelf weer helemaal op!

Advertentienummer: 529583ef4e9048d3

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Andere advertenties

Aanbeveling