Jeugdweek

€350.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/mirre-team/jeugdweek.html

Juist voor jongeren is het nu belangrijk om zichzelf te begrijpen en begrepen te worden. Er zijn veel verwarrende en onbelangrijke dingen die je aandacht opeisen en afleiden van dat wat echt belangrijk is: Jouw levensdoel. Er is niemand die je even uit komt leggen wat je doel is en naar wie je moet luisteren. De enige die dat echt weet, dat ben jij!

In de jeugdweek krijg je door leuke en duidelijke oefeningen inzicht in jezelf en onderwerpen als relaties, school, ouders en seksualiteit. Je kan in deze week met andere jongeren van jouw leeftijd deze onderwerpen ervaren en delen. Het belangrijkste tijdens deze week is veiligheid. Alles kan besproken worden en alles blijft onder ons. Niks is verplicht, je doet alleen dat waar jij zin in hebt.
In de jeugdweek doen we onder andere de volgende dingen:

Geboortewerk in warmwaterbad
Verkennen van je eigen kracht en talenten
Ontdekken wie je bent
Familieopstellingen
Oefeningen in het bos en naar hunebedden
Kennismaking met sjamanisme
Relaxen bij een kampvuur of in de sauna

Het team:

De week wordt begeleid door een team van jeugdbegeleiders die de problemen van jongeren kennen, simpelweg doordat ze er zelf een weg doorheen hebben gevonden. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om begrepen te worden door je omgeving.
Praktisch:

De leeftijd voor de week is ± 12 t/m 21 jaar. De vierdaagse wordt in, om en op het terrein van Instituut Mirre in Valthe georganiseerd.

Berichten