Leiderschapsdag

€595.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadEmmen
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.lifetimefestival.nl/leiderschapsdag-2016/praktisch-leiderschap.html

Authentiek Leiderschap:
Echt leiderschap leer je niet uit een boek, dat komt van binnenuit. Leiderschap begint met leiding geven aan je eigen leven. Hiervoor krijg je op deze dag heldere en verrassende tools voor aangereikt, om echt vanuit je authenticiteit leiding te geven aan je bedrijf, je afdeling en je leven.

Ervaar de kracht van authenticiteit, puurheid en bevlogenheid in een natuurlijke omgeving.

Inspirerende trainers:
Het programma zit boordevol inspirerende trainers:

Gabriël Anthonio is de meest gewaardeerde spreker onder topmanagers op Nyenrode. Hij spreekt een ieder op het hart aan en gebruikt daarbij zijn autistische zoon als grote voorbeeld.

De trainingen van Fares Boustanji met zijn fascinerende roofvogels zijn bijzonder en indrukwekkend. Willem Jan van de Wetering is expert op het gebied van het Enneagram. Hij geeft je inzicht in je persoonlijke drive.

Gerrit Jansen is een veel gevraagd numeroloog, die je helpt om jouw levensmissie te verduidelijken.

Programma:
Het programma wordt op maat voor je samengesteld. Afhankelijk van je doelstelling, kies je de volgorde en inhoud van de workshops. Gedurende de dag kun je zo een drietal workshops volgen. Je kiest uit het ruime aanbod, welke trainers bij jou, je doelstelling en je bedrijf passen. Zo creëer je een unieke Leiderschapsdag voor jezelf en je bedrijf.

De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij je ontspannen de dag kunt nabespreken en kunt netwerken.

Praktisch:
De leiderschapsdag is op vrijdag 10 juni 2016. De ontvangst is om 9:30 uur en de dag eindigt rond 18:00 uur.

Vooraf vindt afstemming plaats over jouw (bedrijfs)doelstellingen voor deze dag en wordt gezamenlijk je/jullie programma vastgesteld.

Er zijn coaches die tijdens de dag met jullie meelopen en evalueren.

Deelname kost € 595,- p.p. excl. BTW. Deze investering is inclusief koffie/thee, lunch en een aangeklede bedrijfs/netwerkborrel. Neem voor groepen van meer dan 10 personen contact op over de mogelijkheden.

Volg je hart

Berichten