Liefde op Zielsniveau Handboek – Fabio Vinago

€27.95

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieOost-vlaanderen
Landbelgie
Websitehttps://www.bzenmagazine.be/winkel/boeken/liefde-op-zielsniveau-fabio-vinago/

In het boek ‘Liefde op Zielsniveau’ gunt bestsellerauteur Fabio Vinago jou een unieke blik in de wereld van tweelingzielen en de 7 doorslaggevende fasen van het tweelingzielenproces. Als jonge twintiger was Fabio gefascineerd door alles wat de ziel belichaamde. Hij is ervan overtuigd dat deze spirituele, authentieke en ware liefde voor iedereen toegankelijk is.

Met dit boek laat Fabio je op een nuchtere, ondubbelzinnige en heldere wijze kennismaken met alle aspecten van het tweelingzielenproces. Je wordt op sleeptouw genomen in de mystieke wereld van tweelingzielen, je maakt uitgebreid kennis met thema’ als: een nieuwe dimensie van liefde, de verschillende relatietypen, het herkennen van je tweelingziel en de zogenaamde valse tweelingzielenconnectie. Bovendien besteedt de auteur aandacht aan de 7 doorslaggevende fasen van het tweelingzielenproces. Deze heeft hij vervolgens opgetekend in het doel van die welbepaalde fase, wat deze fase inhoudt voor de chaser en runner, de gemeenschappelijke kenmerken en hoe beiden tweelinghelften deze fasen tijdens hun tweelingzielenreis op een positieve manier kunnen sturen.

Als kerst op de taart krijg jij als lezer toegang tot het tweelingzielendagboek. De samengestelde pagina’s laten jou kennismaken met de kracht van doelstellingen, de befaamde reflectiecirkel van Korthagen en het tweelingzielenvisionboard. Met deze tools word je niet alleen aangemoedigd om het tweelingzielenproces positief te beïnvloeden, je wordt in staat gesteld om jullie connectie in kaart te brengen om tot slot jullie zielsliefde te transmuteren naar een heilzame en constructieve liefdesrelatie.

OVER DE AUTEUR

Fabio kan terugblikken op meer dan 15 jaar ervaring als kaartlegger én tweelingzielen coach. Hij is uiteenlopende samenwerkingsverbanden aangegaan met nationale en internationale uitgeverijen. Naast auteur is Fabio een gepassioneerd grafisch ontwerper, content creator en art director bij B-zen magazine (www.bzenmagazine.be). Fabio heeft op sociale media een trouw publiek opgebouwd (waaronder YouTube) waar hij in zijn gekende ‘recht voor de raap stijl’ moeilijke thema’s bespreekbaar maakt.

Berichten