Opleiding Effectief Begeleiden

€2,750.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadEmmen
ProvincieDrenthe
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/opleiding/mirre-team/training-effectief-begeleiden.html

Effectief Begeleiden

\’De samenleving vraagt veel van je. Het werk moet efficiënter en er is minder tijd voor elkaar. Dit werkt de kans op verharding in de hand. Er ontstaat dan meer afstand en minder begrip voor elkaar. Juist daarom is de behoefte aan effectieve begeleiding op gevoelsniveau zo groot.\’
Begeleiden vanuit je hart

De behoefte aan authentieke coaching en begeleiding is groot. Als je met mensen werkt, of als dat je toekomstplan is, dan geven wij jou in deze training de tools om op een respectvolle manier snel tot de kern te komen. Sprankeling en diepgang in het contact met anderen zullen je veel voldoening geven! We leren je om op een dieper niveau te communiceren, waardoor je meer inzicht krijgt in achterliggende problematiek. Groeps- en werkprocessen zullen makkelijker doorlopen worden en zijn beter te doorgronden. Als je met teams werkt, bereik je eerder de gestelde doelen. Ook de communicatie met de groep wordt opener en rijker.

Deze training geeft je de mogelijkheid om jezelf diepgaander te leren kennen. Je leert sturing te geven aan je leven op een manier die bij jou past en je helpt anderen sturing aan hun eigen leven te geven.

Nieuwsgierig? Wil je meer weten of heb je vragen dan kun je terecht op onze website of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Berichten