Opleiding Helen van de interne organen

€1,950.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadEmmen
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/opleiding/ahamkara/opleiding-helen-van-de-interne-organen.html

Massage, Chi kung en rituelen

In de opleiding leer je op een natuurlijke manier het algehele welzijn te verbeteren met behulp van:

Massage verbetert de doorbloeding van de organen. Dit geeft een diepe ontspanning en brengt je dicht bij jezelf. Energiek, zacht en krachtig tegelijk kom je uit je hoofd in je buikcentrum.
Chi kung zorgt voor een versterking van de interne structuur en harmoniseert de energie. In combinatie met geleide meditatie ontstaat er emotionele balans.
Sjamanistische rituelen integreren het fysieke, emotionele en spirituele aspect van de heling.
Gezondheid, balans en groei

Je legt een gegronde basis voor fysieke gezondheid, emotionele balans en spirituele groei. Je leert beproefde technieken voor (zelf) massage. Disbalans kun je herleiden naar het desbetreffende orgaan.

Programma

In het eerste blok, “de navel, bron van vitaliteit”, worden de navel en de spijsverteringsorganen behandeld. Deze elkaar beïnvloedende organen zorgen voor een warme, zachte buik, waardoor je dicht bij jezelf bent.
Het tweede blok heet met recht “in hart en nieren”. Samen met massage van de ‘psoas’ spieren en een ritueel om angst te transformeren in liefde geven deze dagen een boost aan je aarding.
Het derde blok integreert het fysieke, emotionele en spirituele. Je centreert op alle niveaus. Overbelaste organen veroorzaken spanning in andere delen van het lichaam. Deze delen worden behandeld en in balans gebracht.
Beroepsopleiding

Wil je het Helen van Interne organen beroepsmatig gaan toepassen, dan is er de mogelijkheid om het programma uit te breiden met de beroepsopleiding. Deze bestaat uit zelfstudie, praktijkervaring en circa 15 uur persoonlijke begeleiding van Dirkje. Uiteindelijk ben je in staat eenvoudige kwalen bij jezelf en anderen te genezen, waarna je zelf een massagepraktijk kan starten of dit kan combineren met een op heling- en lichaam gerichte praktijk. Het studie jaar wordt afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Dit certificaat is door het CRBKO erkend als Post HBO.

Voor iedereen

De opleiding is toegankelijk voor iedereen. Het geeft een verdieping aan masseurs, (lichaamsgerichte) therapeuten, healers en sjamanen.

Siberische Sjamaan en Healing Tao instructrice

De Siberische Sjamaan Ahamkara en de Universal Healing Tao instructrice Dirkje Veltman geven samen de opleiding. Ahamkara is een krachtige healer, die door Alexander Ogulov opgeleid is in de orgaanmassage. Dirkje Veltman is door de Universal Healing Tao en Chi Nei Tsang grondlegger Mantak Chia opgeleid tot senior instructeur en docent Chi Nei Tsang.

Berichten