Overprikkeling bij Kidz

€97.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadEnschede
ProvincieOverijssel
LandNederland
Postcode7512 DP
Websitehttp://www.nefertum.nl/

Moeilijk in slaap vallen, onrustig slapen, vaak wakker worden. In het leven van een hoogsensitief kind (en ouder) is dat eerder orde van de dag dan uitzondering.

Met hun gevoelige sensoren en fijngevoelig zenuwstelsel krijgen ze veel meer prikkels te verwerken dan andere kinderen. Wist jij dat zij bijvoorbeeld wel 8 tot 16 en soms wel 32 keer zo veel te verwerken krijgen? En dat alles wat er binnenkomt ook nog eens intenser gevoeld wordt wat ook verwerkt moet worden?

Ze denken ook diep na – reflecteren – omdat zij zich bewust zijn van de gevolgen die plaats kunnen vinden. Ze hebben ook nog eens een sterke emotionele beleving, waarmee ze niet alleen hun eigen ervaringen mogen verwerken maar ook de ervaringen van anderen voelen als een eigen ervaring. Die ze dus ook vaak tot zich nemen, net als emoties van anderen die ze waarnemen en voelen als eigen emoties.

Je kunt je voorstellen dat dat best een hele klus is, zeker in de overvolle klassen van tegenwoordig. Als deze kinderen de prikkels zelf niet meer kunnen verwerken, ontstaat overprikkeling. Chakra’s en meridianen uiteindelijk verstoord en er ontstaan steeds meer klachten en ziekte. Je kind is uit balans. En er is steeds minder nodig om bijvoorbeeld te ontploffen. Dan is het tijd om je kind te helpen.

Ze hebben veel baat bij energetische behandelmethoden als Reiki, Touch of Matrix of Soul Body Fusion, die bijdraagt aan een lagere prikkelgevoeligheid.
Ze hebben ook veel baat bij …. jouw oprechte aandacht in het NU – dat heeft een helende uitwerking, die vaak onderschat wordt !

Hoe zou het nu zijn als jij zelf je kind zou kunnen helpen bij het loslaten van al deze overtollige prikkels als het even te veel is geworden? Hoe zou het zijn als dat tegelijkertijd de band met je kind aanhaalt of zelfs herstelt. En hoe zou het zijn als ervaringen niet meer opgeslagen hoeven te worden en jij dagelijks je kind kunt helpen de dag in ontspanning af te ronden zodat het weer goed kan slapen en uitgerust wakker kan worden?

Als je dat wat lijkt, heb ik goed nieuws voor jou! OP 24 november gaan we hiermee aan de slag in een super actieve workshop waarin je dat allemaal kunt leren. Je kind hoeft niet mee, maar thuis kun je alles direct al toepassen.

Gun jij dat ook jouw kind? En wil jij ook weer lekker door kunnen slapen en genieten van jouw mooie kind, die steeds makkelijker weer terug kan keren naar balans?

Schrijf je dan direct in via info@nefertum.nl, er zijn nog een paar plekken vrij! Ik zou graag met jou aan de slag gaan, zodat het voor jou én je kind weer een stuk makkelijker wordt!

Wil je eerst meer lezen over wat we gaan doen, kijk dan hier en lees er alles over: https://nefertum.nl/workshops/

Berichten