PATHFINDERS WEEK RETRAITE … THE JOURNEY OF THE SOUL

€975.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatRoute de Saint-Bonnet
StadLalouvesc, France
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode07520
Websitehttp://www.ethealing.nl/index.php/nl/events/110-pathfinders-la-vie-tara-zuid-frankrijk

PathFinder Retraite – the Journey to your Self

Stel je voor … je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je eens voor, dat je hier bent met zeer ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun sterrenfamilie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn, door middel van healing op velerlei vlakken, door middel van boodschappen en door middel van de mensheid weer in contact te brengen met haar eigen kern en tegelijkertijd in contact te brengen met het geheel.

THE RECONNECTION, STARGATE EXPERIENCES, ET-HEALING … EEN UNIEKE WEEK IN LA VIE TARA!
Van zondag 21 Mei 2017 tot zaterdag 27 Mei 2017 gaan we wederom op reis naar de Ardeche in Zuid-Frankrijk!

Naar het schitterende La Vie Tara, een retraite oord en spiritueel centrum gelegen op een zeer sterke krachtplaats in het dorpje Lalouvesc in de Ardeche.
Het is een unieke week waar we enorm naar uitkijken …
Hoe ziet de week er in de praktijk uit?

Heerlijk ontbijten met vers knapperig Frans stokbrood of heerlijke muesli met lokale Franse Yoghurt, heerlijk !
Alle maaltijden en drankjes zitten bij de week inbegrepen en de keuken is werkelijk TOP!
Eventuele dieetwensen kun je vooraf doorgeven aan de leiding van La Vie Tara, daar wordt allemaal rekening mee gehouden.

De ochtenden worden daarna gebruikt voor de persoonlijke sessies van The Reconnection.
Als sommige deelnemers een Reconnection-sessie hebben met Philip en Jacqueline, gaan de andere deelnemers onder begeleiding van Manon andere bewustzijns-activiteiten doen of heerlijk van de rust en de natuur genieten.

En dan… lekker lunchen.
We kunnen heerlijk buiten zitten in de enorme tuinen rondom het gebouw of – als het te fris is – gewoon lekker binnen.

De middagen worden gebruikt voor het delen van informatie over buitenaardse beschavingen, het werken met buitenaardse medische teams, maar zullen er ET Healingen worden geven, Stargate Meditaties met groepshealingen worden gedaan, het bezoeken van de hele bijzondere Kapel van Maria Magdalena of wat de groep op dat moment dan ook nodig heeft.

Er is ook ruimte gereserveerd om prachtige graancirkel mandala’s te tekenen of te schilderen, een heerlijk meditatieve activiteit om helemaal in het Hier en Nu te komen…
Voor de materialen wordt gezorgd.

Een Stargate Meditatie is een zeer bijzondere en krachtige manier van interdimensionaal reizen via de geometrische constructie van de Stargate (die ter plekke in de kapel aanwezig is).

En uiteraard maken we ook één of meer uitstapjes met de groep naar zeer krachtige healing plaatsen.
Een week is eigenlijk te kort !!!

Aan het eind van de dag heerlijk gezamenlijk dineren (3-gangenmenu’s om je vingers bij af te likken… ook voor vegetariërs!).

Daarna lekker de tijd voor jezelf om te doen waar je maar zin in hebt en na te genieten van de indrukken van de dag.
Je kunt je even terugtrekken op je kamer of in de tuinen, met een wijntje bij de open haard zitten of naar opnames kijken van de seminars van Bashar. Deze tijd is helemaal voor jou !
Als de hemel helder genoeg is, is er ’s avonds de mogelijkheid voor een NightWatch al dan niet met behulp van sterrenkijkers en infraroodkijkers. De hemel toont hier zoveel sterren …

Kortom in een paar dagen van buitengewoon aards naar buitenaards gewoon en weer terug!

EEN WEEK VOOR CONTACT MET JEZELF EN JE STERRENFAMILIE

Berichten