Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Astro consult
 

€21.95

Pendel mat EXCLUSIEF & UNIEK ontwerp inclusief handleiding

Pendel mat EXCLUSIEF & UNIEK ontwerp inclusief handleiding

Omschrijving

Deze pendel mat is een musthave als het op pendelen aankomt. De logische en makkelijke manier zorgen dat pendelen voor eenieder toegankelijk is. Gebruik deze mat met een pendel naar keuze.

Aan de slag met de Pendel mat

Naast het Lenormand– en tweelingzielen waarzegdoek is Fabio alvast geen nieuwkomer wat betreft het ontwerpen van spirituele textieldoeken. Met deze unieke en doeltreffende pendel-methode wil hij de poort openen die voor iedereen toegankelijk is, en dit bewijst hij opnieuw met een op maat ontworpen Pendel mat.

Deze klaarblijkelijke en logische techniek wijst je niet alleen de weg naar de meest gestelde vragen over het verleden, het heden en de toekomst, het biedt je antwoorden en inzichten die vanuit het onderbewustzijn verscholen liggen.

Het voordeel van het werken met deze Pendel mat is dat je geen ervaren pendelaar hoeft te zijn. immers is deze tool toegankelijk voor iedereen.

Deze Pendel mat is EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Soulmediums. Dit design met de bijhorende handleiding en werkwijze is uniek in zijn soort.

Deze mat is gemaakt uit dekostof, een flexibele en makkelijk op te bergen textiel. Inclusief handleiding.

Advertentienummer: 9125eac21aba1a76

Geen keywords

194 Totale hits, 1 vandaag

  

Sponsored Links

Laat reactie achter

Om een bericht te versturen naar de adverteerder, vul hier de volgende velden in en klik op versturen.

Andere advertenties

Aanbeveling