Programma met 10-dgse meditatiereis Zuid Frankrijk 10 t/m 19 juli 2019

€2,297.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttps://www.atma-reizen.nl/spirituele-reizen-katharen-maria-magdalena/

Ontdek meer en meer het licht van waarheid in jezelf!

Meditatiereis in Zuid Frankrijk van 10 t/m 19 juli 2019.

Wil jij de vrouwelijke energie ervaren in het land waar Maria Magdalena heeft geleefd? Waar ze nog steeds voortleeft in de verhalen en harten van de mensen die er nu wonen. Heilig land waar de energie van oud Lemurische tijden nog vanuit de aarde te voelen en ervaren is.

Reis je mee naar het Zuiden van Frankrijk waar het oorspronkelijke Christendom is ontstaan? Waar Maria Magdalena na haar vlucht uit Palestina of Egypte terecht kwam. Samen met haar zuster Martha, Jozef van Arimathea (de broer van Jezus) en anderen. Waar later dit oorspronkelijke Christendom herleefde in de mensen die zich de Katharen noemden. We bezoeken kerkjes waar Maria Magdalena wordt geëerd, grotten, waterbronnen waar zij is geweest en verbinden met en ervaren de energie op die plekken.

Wil je graag op reis met mensen die in hun leven ook kiezen voor bewustzijnsverruiming? Mensen die zich in hun leven en werk richten op duurzame ontwikkeling van zichzelf, mensen waarmee ze werken, de maatschappij of in bedrijven.
In deze reis ken je de natuurwetten die in het leven zijn. Weet je ze te herkennen en ernaar te leven. Innerlijk toetsend in de verbinding met elkaar tijdens deze reis. Zodat je dit meeneemt in je leven na de reis.

Zou het niet mooi zijn? Als je in de 10-daagse reis naar Zuid Frankrijk de combinatie kunt maken van:
• Innerlijke zoektocht naar de boodschap van Licht. Een innerlijke reis naar licht en waarheid in jezelf. In het programma met spirituele reis wordt zo gecreëerd dat je tot diepe ervaringen kunt komen.
• Een meditatieprogramma in die fijne energie die zondermeer om je heen te voelen is. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf.
• Reizen naar de heilige krachtplaatsen, kerken, grotten en waterbronnen in en nabij Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains. Met alle rust en ruimte om te mediteren, de energie te voelen en ervaren.

Lees meer over- en het boeken van dit programma met meditatiereis Zuid Frankrijk op: https://www.atma-reizen.nl/spirituele-reizen-katharen-maria-magdalena/

Voel jij je innerlijk aangetrokken tot dit programma met meditatiereis Zuid Frankrijk? En heb je interesse in deelnemen aan dit programma met meditatiereis die jouw leven verrijkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 – 28 86 86 47. Kennismaken met degene met wie je dit reisavontuur aan zou gaan, is een goede eerste stap. We bespreken jouw verlangens, wensen en behoeften voor een programma. Zo onderzoeken we samen of het programma met spirituele reis Zuid Frankrijk passend voor je is.

Hartelijke groet,

Lydia Atema

Berichten