Programma met 13-dgse meditatiereis Egypte: Luxor – Aswan van 28 maart t/m 9 april 2019

€2,497.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StadHilversum
ProvincieNoord-holland
LandNederland
Websitehttps://www.atma-reizen.nl/egypte/13-daagse-meditatiereis-egypte.html

Een innerlijk verdiepende meditatiereis in Egypte van 28 maart t/m 9 april 2019.
Versterk je basiskracht en geniet!

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties?

– Ben jij een intuïtief gevoelig mens? Ben je het contact en de verbinding met jouw intuïtieve gevoeligheid even voor een deel kwijtgeraakt?
– Ben je toe aan een volgende stap in je bewustzijns-verruiming?
– Wil jij meer geluk in je leven ervaren?

In het programma en tijdens de meditatiereis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen jouw processen zich kunnen ontvouwen. Zo kan blokkerende energie die nog in jou ligt in de energie van de groep en de tempels worden verwerkt en getransformeerd. Het is mogelijk met de groep bewust in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.

Een meditatieprogramma in een specifieke opbouw waarin je vitaliteit toeneemt, je emoties in balans komen, meer helderheid in je denken en je energie en creativiteit toeneemt.

Waarin je meer ontdekt over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

Hoe zou het voor jou zijn als na de meditatiereis:

o Je meer en meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

o De relatie met je (ex-) partner, familie en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

o Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

o Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

o Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Wat voor moois ga je tijdens de reis zien en ervaren:

Dag 2, Luxor – Karnak In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld.

Dag 3, Dendara – de tempel van Hathor Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. De tempel en deze dag staan in het teken van vruchtbaarheid.

Dag 4, Luxor – Felluca zeiltocht op de Nijl In de middag als de wind het toelaat, heerlijk zeilen op de magie van de Nijl.

Dag 5 – 9, Aswan – tempel of Philae, met de boot over de Nijl naar Elephantine Island en Kom Ombo. Naar de Tempel Philae gewijd aan Isis. Op het eiland Philae vond Isis volgens de legende het hart van Osiris.

Dag 10, Luxor – Medinet Habu Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar de tempel Medinet Habu te fietsen. De tempel ligt in de Vallei der Koninginnen waarschijnlijk bovenop de ruïnes van een veel meer ancient tempel (zoals zovele tempels in Egypte).

Dag 11, Abydos Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie, het hart. Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. De tempel in Abydos heeft 7 kapellen. De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met een aantal kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Lees voor meer informatie en aanmelden voor deze Meditatiereis ‘Versterk je basiskracht en geniet!’ op: https://www.atma-reizen.nl/egypte/13-daagse-meditatiereis-egypte.html

Wil je graag persoonlijk je vragen en wensen bespreken? Neem gerust contact met ons op. Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.

Leuk als je ook meegaat!

Hartelijke groet,

Lydia Atema

ps. Download het GRATIS eBook ‘7 Oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’ op: https://www.atma-reizen.nl/aanvragen-gratis-ebook.html

Berichten