Reiki cursus

€25.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatKapelsestraat 185
StadKapellen
ProvincieAntwerpen
Landbelgie
Postcode2950
Websitehttp://www.onderwegopjelevenspad.be

Reiki cursus

Wat is Reiki?
Reiki is een oude vorm van helen die herontdekt werd door de Japanse arts Dr. Mikao Usui (1865-1926). Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (ki). Deze energie kun je via de handen doorgeven aan jezelf of aan de ander. Hierbij ben je kanaal voor energie. Reiki brengt je meer in je lichaam, spreekt het zelfhelende vermogen aan, brengt bewustwordingsprocessen op gang en heeft een ontspannende werking.

De Reiki cursus vindt plaats in de Spiri in Kapellen en bestaat uit 3 avonden. Je leert hoe je jezelf en anderen een volledige Reiki behandeling kan geven met behulp van de handposities. Leer de reiki symbolen en hun bijbehorende mantra’s. Met behulp van deze symbolen en mantra’s leer je de trillingsfrequentie van energie te verhogen en leer je op afstand te behandelen. Je leert om je af te stemmen op de universele levensenergie en hoe je een behandeling van het fysieke lichaam toe past. Reiki werkt ook door op het mentale en emotionele niveau.

Voorkennis is niet vereist. Op het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Prijs bedraagt 25 Euro per avond.

Voor inschrijvingen graag telefonisch contact opnemen. Het aantal deelnemers is beperkt.

Reiki oefenavond
Op geregelde tijden organiseer ik een Reiki oefenavond. Dit om iedereen de gelegenheid te geven om nog eens te oefenen, uit te wisselen en te delen. Ook mensen die nog geen Reiki cursus hebben gedaan en graag kennis willen maken met Reiki, zijn welkom.

Prijs is 10 Euro per avond.

Telefonisch inschrijven op +32484263833 .

19 januari 2018 12:48

This ad has expired

Listing ID 5265a61e7b1257ed 664 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten