Sjamanistische dood rituelen

€50.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/ahamkara/sjamanistische-dood-rituelen.html

De sjamanistische dood vindt zijn oorsprong in oeroude rituelen van vele tradities. In Siberië werd het ritueel gebruikt specifiek voor sjamanen. Ze spanden een dierenhuid tussen vier bomen. Ze lieten de sjamaan alleen in het bos achter op deze huid, die hoog boven de grond hing. Als het daarvoor tijd was, kwamen ze hem halen en hiermee had hij zijn initiatie als sjamaan. Het ritueel opende vele kanalen in hem, zodat hij klaar was voor zijn taken als sjamaan.

Niets eindigt zonder een nieuw begin. Wanneer je klaar bent om de oude delen in jezelf te laten sterven, dan creëer je een nieuw avontuur in je leven.

Als je de sjamanistische dood diepgaand wil ervaren, contact wil met de spirituele wereld en een nieuw gelukkig leven wil hebben, dan moet je door alle 7 rituelen gaan.
Sjamanistische Dood – Ritueel 1: 9 okt 2015

Verander je visie op het leven. Laat oude patronen los en open je hogere capaciteiten.

Creëer een nieuwe manier van leven en kom in contact met spirithelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien.
Sjamanistische Dood – Ritueel 2: 13 nov 2015

Op dit nivo veranderen al je relaties. Je leert je op een hoger nivo verbinden met al je relaties. Je zegt wat nog niet gezegd is en vraagt om en geeft vergeving. Dit ritueel opent je hart en helpt je de mensen diep van binnen te voelen. Niemand kan iets voor je verbergen.
Sjamanistische Dood – Ritueel 3: 18 dec 2015

Dood en wedergeboorte in samenwerking met de spirit van de berg. Dit ritueel wordt in een grot gehouden. Geblokkeerde energieën worden getransformeerd zodat je hogere spirituele kennis kan ontvangen. Dit brengt je tot een hoog nivo van ontwikkeling. Dit verandert je leven heel snel, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Het ritueel verhoogt je telepathische, intuïtieve en kennis ontvangende mogelijkheden.
Sjamanistische Dood – Ritueel 4: 22 jan 2016

Ga door de poort van je persoonlijke lijden. Laat eenzaamheid, verdriet, gekte, ego, verslavingen, ziektes, jalouzie, onzekerheid en andere gewoonten achter je. We reizen door de sjamanistische wereld naar Erlik: beschermer van het verleden. Hierna gaan we verder met de toekomst en zetten doelen voor ons nieuwe leven en onze nieuwe taken. Dit ritueel opent het derde oog en voorspelt de toekomst.
Sjamanistische Dood – Ritueel 5: 19 febr 2016

Op deze avond gaan we naar het bos om onze dood voor te bereiden. We zullen een terugblik hebben op ons leven en worden begraven in zand en bladeren. Transformeer je stress, je blokkades op vrijheid, blijdschap en plezier. Open hogere mogelijkheden om te communiceren met de natuurspirits en verhoog je energie tot het nivo van een sjamaan.
Sjamanistische Dood – Ritueel 6: 25 mrt 2016

Chadir (zweethut) van de dood. Dit is het huis van de dood. De ideale plek om contact te hebben met de spirit van de dood. Het is beter om met hem bevriend te zijn dan steeds voor hem te vluchten. Alles in de Chadir helpt je, hete stenen, stoom, de vorm van de hut en de speciale geur van de kruiden (kruiden van dood en transformatie). Dit ritueel reinigt je van karma. Na dit ritueel bekijk je de wereld met de ogen van een kind. Neem eten mee om na de zweethut samen te delen.
Sjamanistische Dood – Ritueel 7: 28 en 29 april 2016

Volledige transformatie en kennis van vorige levens, jeugd, sjamanistische reizen op de stroom van het leven, reis naar de moerassen van de sjamanistische wereld. Duik diep in de wereld van Erlik van loslaten en transformatie. Wat gebeurt er met je ziel na de dood? Al de kanalen die je nodig hebt voor je nieuwe bestemming worden geopend. Je bent klaar voor je missie. Je levensdoel zal duidelijk zijn en worden ondersteund door vele spirit helpers. In de nacht van donderdag op vrijdag kun je als je wilt de nacht in de natuur doorbrengen. Je bent dan alleen met jezelf, de natuur en de spiritwereld. Dit is een bijzondere ervaring die je meer inzicht kan verschaffen over jezelf, je kwaliteiten, je emoties, je levensdoel en de wereld van Erlik.
Praktische informatie.

Ritueel 1 t/m 5 beginnen om 20:00 uur en eindigen om 22:30 uur. De kosten hiervoor bedragen € 50,-.

Ritueel 6 begint om 18:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De kosten voor de zweethut zijn € 100,-. (Het is de bedoeling eten mee te nemen om na de zweethut samen te delen.)

Ritueel 7 duurt twee dagen en begint de eerste dag om 10:00 uur en eindigt de tweede dag om 17:00. De kosten hiervoor zijn € 250,- inclusief overnachting en verzorging.

Houd er rekening mee dat je ook naar buiten gaat. Wil je na de tijd blijven slapen? Dat kan, een overnachting inclusief ontbijt kost € 15,- euro

Berichten