Soul Reiki Basismodule

€400.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatMolenkolkweg 14
StadSteenderen
ProvincieGelderland
LandNederland
Postcode7221AJ
Websitehttp://www.soul-reiki.com

Soul Reiki Basis Module start binnenkort in Steenderen
Op zaterdag 25 september 2021 start in Steenderen (tussen Zutphen en Arnhem) de Soul Reiki Basis Module. De Basis Module is het startpunt van Soul Reiki. Daarna is er voor de echte enthousiastelingen nog de mogelijkheid vervolgmodules te doen. Soul Reiki is een verdiepende vorm van Reiki, waarmee meer mogelijk is. En de Basis Module bevat prachtige Soul Reiki Tools waarmee je voor veel diverse problemen en klachten een effectieve energie ter beschikking hebt. Deze ter plaatse gegeven cursus heet de Basis Module Op Locatie.

Of kies voor de Basis Module Online
Naast deze Basis Module Op Locatie kun je ook kiezen voor de Basis Module Online. Deze laatste ontvang je thuis via een videoverbinding als Zoom. Misschien wat minder intiem, maar het kost je ook minder tijd en geld omdat je niet hoeft te reizen. Bovendien is de Basis Module Online goedkoper. Je kunt je op elk moment aanmelden voor de Basis Module Online. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn bepaal ik de data van de sessies en ontvang je de benodigde informatie. Voor meer info en om je aan te melden, ga op Soul Reiki naar de Basis Module Online (zie onder Cursus in het menu).

Aanmelden Basis Module Op Locatie
Wil je echter toch liever het gezellige en intieme samenzijn van de Basis Module Op Locatie, meld je dan snel aan. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de volgende keer kan op ieder moment.

Informatie over de Basis Module Op Locatie

Module: Basis Module
Gegeven door: René Meulenbeek
Versie: Op locatie
Plaats: Steenderen (tussen Zutphen en Arnhem)
Start: Zaterdag 25 september
Overige dagen: 16-10, 30-10 en 13-11 (zaterdagen)
Tijd: 10:00-16:00 uur
Aantal lesdagen: 4
Kosten: 400 Euro
Je ontvangt: Certificaat Soul Reiki Energietherapeut
Aanmelden: https://www.soul-reiki.com/aanmelden/
Website: https://www.soul-reiki.com
Email: https://www.soul-reiki.com/contact/
Mobiel: 06 – 1149 7062

Berichten