Spiritual Activation Healing®

€30.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieUtrecht
LandNederland
Websitehttp://www.roadtoinnerbalance.nl/

Merk jij dat je op een punt bent aangekomen dat het tijd is om je spiritueel verder te ontwikkelen en jezelf naar een hoger niveau te brengen? Dat je dit wilt maar door blokkades, gedachten en mensen om je heen niet volledig in contact kan komen met jou Hogere Bewustzijn en Akasha (levensboek).
Dan kan Spiritual Activation Healing® jou helpen om je te ontwikkelen naar het niveau wat jij waard ben. Wat ben jij waard? Dat jij in conact kan komen met jou Hogere Bewustzijn en Akasha, want hier ligt jou waarheid en de informatie wat jij nodig hebt om vrij te zijn van blokkades en pijnen. Hierdoor kan je ware vrijheid bereiken, ware vrijheid in jezelf. Wanneer je dit bereikt sta je werkelijk in verbinding met jezelf, werkelijk in je eigen kracht. Dit is wat ieder mens mag en kan bereiken. Het volgende mag je als eerst tegen jezelf zeggen; ik mag in verbinding zijn met mijn Hogere Bewustzijn en Akasha, met mijn ware ik, ik draag mijn eigen wijsheid in mij en mag hier met kracht voor gaan staan. Ik ben het waard om de informatie te ontvangen wat ik nodig heb voor ware vrijheid en genezing. Informatie wat ik in mij draag.

De voordelen van Spiritual Activation Healing® op een rij: Activeerd een Beschermend energieveld om je heen – Activeerd het ‘Derde Oog’- Activeerd en herstelt het ‘DNA’- Chakra’s worden in ‘Balans’ gebracht- Naar boven komen van onvermoede talenten- Versterking van je immuunsysteem- Losmaken van emoties en patronen die vastzaten in je fysieke lichaam- Meer gebruik van je brein- Versterking van contact met je Hogere Zelf en Akasha- Reiniging van individueel en familie karma.- Verhoogde behoefte aan water- Reiniging en detoxificatie van het lichaam- Verhoogde energie- Verhoogd en bevorderd Zelfgenezing- Snellere manifestatie’s- Innerlijke rust- ‘Oude’ waarheden werken niet meer- Verhoogd bewustzijn en zelfrespect- ‘Zoeken’ vervangen door ‘Oplossen’- Versterkt contact met je Spirits (gidsen, engelen, dierengidsen enz.)- Verhoogde sensitiviteit, waarnemingen, telepathie- Je bereikt je eigen waarheid en durft jezelf te zijn

22 mei 2015 12:58

This ad has expired

Listing ID 958555f26fe8113c 2266 totale aantal hits, 0 vandaag

Berichten