Tarot Reading

€10.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

ProvincieDrenthe
LandNederland
Websitehttp://whiteroos01.simplesite.com/

Een van de meest populaire leggingen is de driekaart legging, die je advies geeft bij direct vragen over relaties, je carrière en het leven in het algemeen. De kaarten vertegenwoordigen een mogelijk verleden, heden en toekomst. Een ideale reading als je op zoek bent naar een nieuw perspectief op een specifieke kwestie

Bij een Consult vraag ik aan de vrager waar ik de kaart op moet leggen. In de meeste gevallen is dit op het werk, relaties, de liefde, financiën, kinderen, enz ​ Je mag 3 vragen stellen in je consult Stel u vraag duidelijk. je naam en geboorte datum ben ik nodig om op jou energie in te stellen ​ Ik leg een kaart op het verleden, heden en het toekomst.

U krijgt een beschrijving van mij op de mail. ​ ​ ​ ​ [email protected]

Tarot legging 7,50 euro: je ontvangt 3 kaarten met uitleg via de mial.. zodat je het altijd weer terug kan lezen

Tarot legging 10 euro : je ontvang Het Keltisch kruis 10 kaarten die je helder inzicht geven over je eigen situatie van nu..Het geeft je niet alleen inzicht in de achtergrond van je vraag, maar ook waar je rekening mee moet houden in de toekomst.

Vragen die beginnen met: “Wat mag ik weten over?” Heb je bijvoorbeeld een lastige situatie op het werk? Dan kan je de vraag stellen: “Wat mag ik weten over de situatie op het werk?” Vragen die inzicht geven in je manier van handelen en denken, bijvoorbeeld: “Wat kan ik veranderen (in je huidige situatie waarin je je bevind)” of “Wat staat mij in de weg om..” Stel vragen actief en positief, omdat jij met de tarotlegging handvaten wil krijgen om je probleem op te lossen. Een voorbeeld: “Wat moet ik doen om?”

Berichten