The medicine of sound

€270.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatWeerdingerzandweg 5
StadValthe
ProvincieGroningen
LandNederland
Postcode7872 TB
Websitehttp://www.mirre.nl/activiteit/workshop/orna-ralston/the-medicine-of-sound.html

Orna werkt in deze workshop met geluid gebaseerd op oeroude kennis van harmonie en trilling. De Sjamanen uit oude tijden wisten al dat geluid de kracht heeft om blokkades, pijn en vastzittende emoties op te lossen.

Het gaat in deze workshop niet om het leren van een standaard techniek, maar om het intuitief gebruiken van de stem. Waar is jouw lichaam, ziel of emotie geblokkeerd? Wat is er nodig om weer te gaan stromen? Je leert om je stem te gebruiken en de helende kwaliteit ervan te ervaren. Door de vibraties en de trilling die je stem maakt, zet je blokkades in beweging en gaat de energie daar weer stromen.

Deze workshop is voor iedereen die zijn of haar stem wil ontdekken en gebruiken voor heling voor zichzelf en anderen.
Orna Ralston
Orna Ralston
Soundhealing

Orna Ralston komt uit Zwitserland en vertegenwoordigt de Joodse cultuur. Ze is al ruim 20 jaar professioneel zangeres en muzikant en een ervaren docent in expressie, authenticiteit en zingen. Haar lessen worden gekleurd door veel humor en door haar rijke ervaring als zanger en performer. Orna is een Sjamanca die werkt met klank en oude Hebreeuwse rituelen, waardoor energieën getransformeerd worden en er innerlijke genezing tot stand komt.

Toen Orna in 1993 van binnen klanken hoorde die ze niet kon koppelen aan een instrument, besefte zij nog niet dat dit het begin was van een spannende reis die uiteindelijk zou leiden tot healing met (stem)geluid.

Berichten