Volle maanviering 25 januari

€7.50

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatVijverlaan 63
StadHengelo
ProvincieOverijssel
LandNederland
Postcode7553 CD
Websitehttp://www.denatuurvrouw.nl

MAANCIRKEL
Elke volle maan op de vrijdag avond, in januari is dat 25 januari 2019

Maancirkels
Elke maan(d) organiseren wij een volle maanviering. Deze wordt gevierd op de vrijdag het dichts bij de echte volle maan avond.

Iedere viering is een sjamanistische reis om onze tribal heartbeat te vieren. Tijdens deze reis gebruiken wij de heartbeat van de drums en onze stemmen om onze verbinding met onzelf en elkaar te herstellen. Het geluid van de drums resoneert met ons hartritme. Dat was ook eerste geluid in de baarmoeder van onze moeder, dat was haar hartslag en haar stem. We gebruiken deze kracht van de heartbeat door de trommels, dans en samenzang met de stemmen van de aanwezige vrouwen, zodat we samen als één groep de maan vibratie vieren. We herstellen onze vrouwelijke kracht, roepen de beat terug in ons leven en verbinden ons met de hartslag van moeder aarde.

Door naar een maancirkel te komen, steun je automtisch de TreeSisters. Door onze donatie van de maancirkels kunnen de Treesisters elke maan 30 tot 67 bomen planten namens de Rode tent Twente.

Vanaf januari hebben we ook strippenkaarten voor de maancirkels. We hopen dat we je op deze manier kunnen stimuleren om even 1x per maand een moment voor jezelf te creëren. Je kan kiezen uit de 10 manen kaart en de 5 manen kaart. Beide kaarten zijn een jaar geldig. Neem contact met ons op om er 1 te bestellen of koop hem tijdens de volle maan viering.

Berichten