Yoga en Mahatma Chakra Healing Workshop

€75.00

This ad listing is expired.

Aanvullende Info

StraatHugo de Grootstraat
StadDelft
ProvincieZuid-holland
LandNederland
Postcode2613 TW
Websitehttps://www.mahatmaenyogakracht.nl

Op zondag 1 september van 10 tot 4, incl lunch.

Voel jij je vermoeid, verdrietig, gespannen, onzeker, slaap je onrustig, kun je moeilijk koers houden of heb je andere klachten?
Dan is deze chakraworkshop wellicht iets voor jou.

Je financiële investering voor deze workshop is € 75, =

Wat heeft deze workshop anderen gebracht?

“Diepe ontspanning en een soort helderre ruimte van binnen.”

“Vooral rust, inzicht in het openen van het hart.”

” Het was heeeeeel erg ontspannen en het voelde een beetje alsof ik in een beschutte bol zat. Heerlijk. Weer een cadeautje. En ik heb heerlijk geslapen en dat komt niet vaak voor.”

Wat zijn chakra’s en wat doen ze?

De hele dag door, en elke dag opnieuw, krijg je te maken met allerlei invloeden. Ze voeden je gedachten en overtuigingen en deze beïnvloeden je energieveld.
Chakra’s (dat zijn energiecentra in het lichaam) slaan alle informatie uit het energieveld op en geven signalen door aan het lichaam. Door herhaalde ervaringen van stress kunnen er blokkades ontstaan. Wanneer deze blokkades in stand blijven, wordt dat in het lichaam uiteindelijk vertaald als een meer of minder erg ongemak of ziektebeeld.

Je laat letterlijk het leven weer toe, wanneer je de blokkades opheft en de energie weer vrijelijk door de centra, en daardoor door het lichaam (en vanuit het energieveld), kan stromen!

Het is natuurlijk beter blokkades voor te zijn. Dat kun je bereiken door de chakra’s te behandelen en te weten hoe je een gezonde levenshouding ontwikkelt.
Hiermee gaan we deze middag aan de slag.

De inhoud van de workshop:

Clearing + Mahatma energie

Heerlijk liggend op je mat, worden je chakra’s opgeschoond in overeenstemming met je I Am presence. Er wordt Mahatma energie vanuit de BRON in je chakra’s gebracht zodat je chakra’s optimaal kunnen functioneren.

Yoga- chakra oefeningen + balancering energie

Door de yoga- oefeningen gericht op de chakra’s, activeren we de energie die door de chakra’s stroomt.

Met bepaalde handopleggingen balanceren we de energie in de chakra’s.

Hogere hartchakra activatie

Liggend op je mat, schonen we het hogere hartchakra op met Mahatma energie vanuit de BRON en door een geleide meditatie.

Tevens ontvang je een blessing van de 3 éénheid Bron/ Divine, Melchizedek en Serafijnen energieën die aanwezige issues transformeert.

Dit is nieuw in deze tijd en zeer krachtig.

Het hogere hartchakra is het krachtcentrum van liefde en mededogen.

Als we liefde voelen stromen, kunnen we het leven beter aan. We voelen ons letterlijk beter gecenterd en meer vrij, waardoor we in onze kracht kunnen komen.

Actieve hartchakra meditatie

Een actieve meditatie, die ons door de combinatie van innerlijke stilte en lichamelijke beweging een gevoel van gelukzaligheid kan geven.

Ontspanning

De ontspanning geeft ons de mogelijkheid de verkregen energie en inzichten in te laten dalen.

Je krijgt een hand out mee met tips, zodat je er thuis verder mee aan de slag kunt.

LET OP:

Vanwege de energie waarmee gewerkt wordt, is deze training niet geschikt voor mensen met een psychiatrisch verleden, epilepsie of een pacemaker, zij kunnen niet deelnemen.

Bij twijfel raadpleeg uw arts of specialist.

Berichten